Ikke gå glipp av din sjanse - Her finner du din drømmetomannsbolig med fantastisk utsikt og gode solforhold
lukk-modal
Enhetsnr.
Omkostninger
Totalpris
Areal (P-rom)
Soverom
Boligtype Tomannsbolig
Eieform Selveier
Meld interesse
plantegning
forrige-side
hus
Meld interesse
Fyll ut skjemaet så holder vi deg
oppdatert om prosjektet.
lukk-modal
+47
e-postadresse
spinner

Nygårdshøgdo, 5454 SÆBØVIK del eiendommen
Ikke gå glipp av din sjanse - Her finner du din drømmetomannsbolig med fantastisk utsikt og gode solforhold

Pris fra
3 780 000 kr
Pris til
4 975 000 kr
Omkostninger 10 545 kr
Totalpris 3 790 545 kr - 4 985 545 kr
Areal (P-rom) 99 m² - 144 m²
Soverom 2 - 4
Boligtype Tomannsbolig
Eieform Selveier

Boliger

Til salgs (11)
Solgte (7)
Enhetsnr. Soverom Etasje P-rom BRA Totalpris
ekspander-prosjekt-enhet

Om prosjektet

Drømmer du om en helt ny bolig med fantastisk flott utsikt og gode solforhold? Da er dette noe for deg!

Nygårdshøgdo er et flott prosjekt som er under bygging like ved Sæbøvik på Halsnøy. Med 11 tomannsboliger med eiet tomt kan du finne din drømmebolig blant 4 forskjellige boligtyper! Dette er en unik mulighet for deg som ønsker en bolig tilpasset dine behov og din familie. Velg den størrelsen du ønsker, antall soverom og i tillegg kan du gjøre tilvalg slik at boligen blir perfekt for deg. Hver torsdag er det kontordag på tomten fra kl. 12-18. Kom gjerne innom for en hyggelig prat om prosjektet.

På Nygårdshøgdo er det noe for alle! I dette prosjektet får du en helt ny bolig til fast pris med lav dokumentavgift, 5 års garanti og befaring av utbygger etter 1 år. Det er med andre ord, mange fordeler ved kjøp av prosjektert bolig. Samtidig vil du med ny bolig få lave vedlikeholdskostander og frigjort tid til alt du egentlig ønsker å bruke tiden din på.

Prosjektet består av fire ulike tomannsboliger fordelt på tomtene. To av typene er horisontaldelt og to av dem er vertikaldelt over to etasjer. Felles for alle boligene er at de har romslige uteplasser med svært gode solforhold og flott utsikt. Alle boligene leveres med spotter i tak, carport og sportsbod i carport.

De tilbyr nå gratis vaktmestertjeneste i 3 år. Med vaktmestertjeneste kan du få en enklere hverdag i Nygårdshøgdo. Tjenesten dekkes i tre år fra første boligkjøper har flyttet inn i 2021. Vaktmestertjenesten dekker gressklipping, landskapsarbeid, renovering, løpende vedlikeholdsoppgaver, hjelp til teknisk anlegg, uteområder og renhold, avfalls fjerning, generell hjelp til beboerne, brøyting, strøing og du får muligheten til å forespørre direkte assistanse.

Videre kommer en oppstilling av de fire boligtypene og de ulike løsningene du kan velge mellom. Vi har boliger som vil passe alle!

BOLIGTYPE 168 - 2 SOVEROM Bolig 168 er en horisontaldelt tomannsbolig. Boligen inneholder: Entre, to bad, innvendig bod, walk-in-closet, to soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning. Hovedsoverommet er tilknyttet det ene badet og walk-in garderoben. Tomter med denne boligtypen: 1 og 7. BRA 1. etasje: 97,3 kvm. BRA 2. etasje: 114,6 kvm.

BOLIGTYPE 165 - 3 SOVEROM Bolig 165 er en horisontaldelt tomannsbolig. Boligen inneholder: Entre, to bad, innvendig bod, forstue, walk-in-closet, tre soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning. Hovedsoverommet er tilknyttet det ene badet og walk-in garderoben. Denne boligtypen har to biloppstillingsplasser i carporten. Tomter med denne boligtypen: 2, 5 og 9. BRA 1. etasje: 129,9 kvm. BRA 2. etasje: 147,9 kvm.

BOLIGTYPE 161 - 4 SOVEROM Bolig 161 er en vertikaldelt tomannsbolig med to etasjer. Boligen inneholder: 1. etasje: Entre, bad, teknisk rom/bod, walk-in-closet og tre soverom. 2. etasje: Gang, bad, innvendig bod, soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning. Denne boligtypen har to biloppstillingsplasser i carporten. Tomter med denne boligtypen: 6. BRA: 135 kvm.

Hver torsdag er det kontordag på tomten fra kl. 12-18. Kom gjerne innom for en hyggelig prat om prosjektet.

For mer informasjon om leveransen - kontakt megler

+ Les mer om prosjektet
Fremdriftsplan og ferdigstillelse
Bolig 7A ferdigstilles i mars 2022. Byggearbeidene er beregnet til å ta ca 9-11 måneder pluss tid til detaljprosjektering, offentlig godkjenning og søknad om igangsetting.
Beliggenhet
Boligene blir liggende med flott utsikt til sjøen og inn mot Larsstø og Eidsvik, og har meget solrik plassering.
Gangavstand til butikker på Sæbøvik, og ca 11 km til Husnes sentrum, der det er et stort utvalg av butikker og serveringssteder m.m.

Fjellhaugen skisenter er også innen rekkevidde med ca 1 times kjøring.
Halsnøy er landfast med resten av Kvinnherad kommune, via undersjøisk tunnell til Sunde på fastlandet. Det er ikke lenger bompenger her.

Det er og fergeforbindelse fra Ranavik til Skjersholmane på Stord.
Tomteforhold
Hver tomannsbolig vil få egen eiet tomt og egent bruksnummer.

Pris fra

3 780 000 kr

Pris til

4 975 000 kr

Omkostninger: 10 545 kr
Totalpris: 3 790 545 kr - 4 985 545 kr
Tina Elise Beisland
Leder Nybygg | Eiendomsmegler | Siviløkonom

Økonomi

Omkostninger

Dokumentavgift: 2,5% av tomteverdi per enhet.
Tomteverdien er kr. 750 000,- per tomt.
Tinglysing av skjøte: kr 585,-
Evt. tinglysingsgebyr: Kr 585,- pr. pantedokument (v/
belåning).
Dette utgjør omkostninger på kr. 10 545,- per enhet.

Finansiering

Sjekk hva du kan få i boliglån før visning. Både Eiendomsmegler Vest og Sparebanken Vest hjelper deg med å finne rett rådgiver og megler som kan hjelpe deg.

tips-foer-visning Lurt å ha før visning
tips-foer-visning Ting som er lurt å ha på plass før visning
Verdivurdering
Verdivurdering
Har du bolig i dag, bør du få en verdivurdering før du søker finansieringsbevis. Dette gir deg en oppdatert markedspris på din bolig.
Bestill verdivurdering åpne i ny
Finansieringsbevis
Finansieringsbevis
Når du starter søk etter ny drømmebolig er det lurt å ha klar finansieringen så tidlig som mulig.

Gjennom Sparebanken Vest hjelper vi deg å realisere boligdrømmen.
Søk finanseringsbevis åpne i ny
Visning
Visning
På visning får du muligheten til å oppleve boligen og vurdere om dette er den rette for deg. Bruk god tid og stiller spørsmål til megler og boligselger om det du lurer på.
Ta kontakt for visning åpne i ny

Pris fra

3 780 000 kr

Pris til

4 975 000 kr

Omkostninger: 10 545 kr
Totalpris: 3 790 545 kr - 4 985 545 kr

Hva er fordelen med å kjøpe nybolig?

Står du ved valget om din neste bolig/fritidsbolig? Er du usikker på om du skal kjøpe en helt ny bolig eller en bruktbolig? Vi gir deg en liste over flere gode grunner til hvorfor du skal kjøpe en bolig i et helt nytt bygg.

Alt er nytt

Alle nybygg blir bygget etter enhver tids gjeldende krav til byggteknisk konstruksjon. Dagens krav til isolasjon og ventilasjon gjør et nybygg til en lettstelt og sunnere bolig som videre gir mindre behov for oppvarming og dermed lavere energikostnader.

Tenk å få overlevert nøkkelen til din nyoppførte bolig hvor alt er nytt. Et nydelig og moderne kjøkken som man kanskje selv har satt sitt preg på, et helt nytt bad, godt og lunt gulv og nymalte vegger. En helt ny bolig gjør at du kan flytte rett inn uten å foreta noen form for oppussing eller modernisering. Er du kommet tidlig inn i prosessen har du muligheter for å gjøre tilvalg og bli med på å bygge din egen drømmebolig.

5 års oppfølging

En ekstra trygghet for deg som kjøper nybygg er de såkalte entreprenørgarantiene etter bustadoppføringsloven §12. Garantien gir deg rett til å kreve feil eller mangler rettet av utbygger i 5 år etter overtagelse.

Lave omkostninger

Det mange ikke er klar over er den store forskjellen hva gjelder dokumentavgift på nybygg og brukte boliger. Visste du at ved kjøp av nybygg betaler man kun 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien og ikke av hele kjøpesummen? Sistnevnte gjelder kun ved kjøp av bruktbolig/-fritidsbolig. Her er det mye å spare.

Fast pris

Ved å kjøpe nybygg trenger man ikke å bekymre seg for hektiske budrunder. Du vet på forhånd hva du skal betale for boligen.

Du har god tid

Når du kjøper nybygg og er tidlig ute i salgsprosessen har du god tid til å gjøre dine tilvalg til boligen, planlegge og gjennomføre salget av egen bolig og ikke minst god tid til å forberede flyttingen. Vi hjelper deg gjerne ved salg av boligen/fritidsboligen du allerede har.

Pris fra

3 780 000 kr

Pris til

4 975 000 kr

Omkostninger: 10 545 kr
Totalpris: 3 790 545 kr - 4 985 545 kr
Tina Elise Beisland
Leder Nybygg | Eiendomsmegler | Siviløkonom