spinner

Geilo
Velkommen til Timrehaugvegen 202

Kun 4 nye eksklusive leiligheter igjen - tilknyttet ærverdige Dr. Holms Hotel. Overtakelse desember 2016.

Fritidseiendom
Selveier
3 530 000 kr
0 soverom
P-rom 0 m²
BRA 0 m²
Visning
Kontakt megler

25 nye eksklusive leiligheter under ferdigstillelse, innflytting desember 2016. Leilighetene er fordelt på 4 etasjer over 1 etasje med suiter og 2 etasjer med parkering.

Et herskapelig nybygg med en fantastisk beliggenhet ved hjerte av Geilo sentrum med optimale sol- og lysforhold. Det er lagt stor vekt på å tilrettelegge for bekymringsfrie feriedager på høyfjellet.

Alle leilighetene er over ett plan og har tilkomst med heis. Parkering og sportsbod i felles garasjeanlegg, eventuelt parkering ute. Leilighets eierne går tørrskodd via gangbro fra leilighets huset til hotellet.

Velg mellom to-, tre- eller fireromsleiligheter. Str. fra 68 kvm til 112 kvm i BRA. Samtlige leiligheter har bod innendørs og felles skistall.

Hos oss er det lett å finne drømmeleiligheten!

Leilighetene leveres nøkkelferdige og med gjennomgående flotte kvaliteter. Alle oppholdsrom leveres med enstavs eikeparkett som standardleveranse på gulv. Bad leveres med flislagte gulv, mens vegger i all hovedsak leveres med beiset panel. Vegger på bad flislegges.
I himling blir det beiset panel.
Det henvises til utbyggers leveransebeskrivelse for utførlig informasjon om den høye standarden.

Heis - Livsløpsstandard.
Leilighetene har livsløpsstandard med heis i felles trapperom. For øvrig oppføres bygget iht. til TEK 10 med unntak av adgang til balkong i leilighet 601 og 602. Her søkes det om dispensasjon ifb. med trappetrinn fra leilighet til balkong. Ellers iht. til risikoklasse 4 fritidsbolig. *Gangbro kan bli med trapp til hotellet.

Mer om boligen

Byggeår

2015

Eiendomsbetegnelse

GNR 64, BNR 465, SNR 12 i Hol kommune

Leilighetene leveres nøkkelferdige og med gjennomgående flotte kvaliteter. Alle oppholdsrom leveres med enstavs eikeparkett som standardleveranse på gulv. Bad leveres med flislagte gulv, mens vegger i all hovedsak leveres med beiset panel. Vegger på bad flislegges.
I himling blir det beiset panel.
Det henvises til utbyggers leveransebeskrivelse for utførlig informasjon om den høye standarden.

Heis - Livsløpsstandard.
Leilighetene har livsløpsstandard med heis i felles trapperom. For øvrig oppføres bygget iht. til TEK 10 med unntak av adgang til balkong i leilighet 601 og 602. Her søkes det om dispensasjon ifb. med trappetrinn fra leilighet til balkong. Ellers iht. til risikoklasse 4 fritidsbolig. *Gangbro kan bli med trapp til hotellet.

Oppvarming

Gasspeis leveres til hver leilighet. Leveranse og type må tilpasses leilighetens behov for oppvarming. Etter nærmere prosjektering får kunden to valg til uttrykk av gasspeis. Det blir standardløsninger rundt peisen uten stein.

Det installeres varmeanlegg i bygget, basert på elektrisk varme samt 1 stk. vannbåren viftekonvektor i stue. I andre rom legges det til rette for varmeovner med innebygget elektronisk termostat, med ukeregulering for nattsenking. Badegulv, wc og entre blir utstyrt med varmekabel, styrt av elektronisk termostat m/gulvføler. For de leiligheter som har vaskerom, blir det også levert varmekabler.

Energiforsyning og energimåling:
Bygget får sentralt anlegg for produksjon av varmt vann til oppvarming og forbruk. Det installeres et jordvarmeanlegg med væske til vann varmepumpe for i hovedsak å dekke byggets energibehov for oppvarming og varmt forbruksvann Energimålesystemet er basert på felles måling der sameiet eier energimålere og dataloggere som inngår i systemet. Alle energimengdedata for varmtvann fra hver boenhet blir kontinuerlig logget og overført til en database som driftes av en systemleverandør. Varmt vann til forbruk og oppvarming blir registeret og belastet den enkelte leilighet. I tillegg vil alt strømforbruk i fellesarealer måles over egen kwh måler.

Energimerking

Energimerking gir relevant informasjon om hvor energieffektiv eiendommen er. Karakterskalaen strekker seg fra A (høyest) til G (lavest).

Se www.energimerking.no for mer informasjon om energimerking av boliger.

Selger opplyser at bygget og boenhetene
tilfredsstiller kravene i TEK 10 og vil få
energikarakteren A eller B.

Selger/ utbygger utsteder enegiattest på hver leilighet når bygget er ferdig.

Tomt

Tomtearealet er ca. 1537 kvm på festet tomt.
Festeavgiften dekkes av sameiet via fellesutgiftene.

Festeavtalen fås ved henvendelse til megler.
Tomten disponeres av seksjonseierne iht.
seksjoneringsbegjæringen sameievedtektene.

Tomteareal

1537 m2

Eiertype

Eiet tomt

Parkering

Alle leiligheter får bod i fellesareal, samt innvendig bod.
Kjøp av biloppstillingsplass i garasjeanlegg, vil koster kr 300.000,- inkl. mva.
Kjåper man ikke plass i anlegget, skal man parkere på utvendig gruset parkeringsplass.

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av parkeringsanlegget, utearealet og bodene vil bli. Dette kan bli søkt organisert som tilleggsdel(er) til kjøpers fritids boligseksjon, skilles ut som egen eiendom, eller bli lagt som fellesareal med vedtektsfestet bruksrett

Reguleringsforhold

Områderegulering for Geilo sentrum.
Eiendommen er regulert til Herberg/ bevertning/ turistbedrift/ fritidsleiligheter.
PlanId: 062004088
Reguleringsplan med bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Vei, vann og kloakk

Privat vei, offentlig vann og avløp.
Bedriftsrenovasjon.

Øvrige kjøpsforhold
Informasjon

Nabolaget

Beliggenhet

Geilo ligger ved foten av to nasjonalparker og er et eldorado for friluftsliv både sommer og vinter.
I sentrum ligger tradisjonsrike Dr. Holms hotel - en av hotellperlene på Geilo med sitt vakre interiør, mange fasiliteter og gode kjøkken. De siste årene har sentrum fått et stadig sterkere fjellandsbypreg, med et stort utvalg av butikker, spisesteder og vinbar.

Det begynte i 1909. Doktor og direktør Ingebrikt C. Holm åpnet dørene på det nye hotellet samme dag som Kong Haakon markerte åpningen av Bergensbanen. Holm var spesialist på luftveissykdommer og han ville helbrede pasienter med den friske "champagneluften" og fjellheimens skjønnhet.

Mer enn hundre år etter er Geilo en av Norges mest populære fjelldestinasjoner. Mange som har fritidsbolig på Geilo benytter fortsatt Bergensbanen som transportmiddel. Bilturen tar vel 3 timer fra både Oslo og Bergen. Den sentrale beliggenheten midt mellom landets to største byer har gjort Geilo til et populært feriested både for østlendinger og vestlendinger.

Doktor Holms hotel er et populært samlingspunkt på Geilo med beliggenheten i hjertet av fjellbygden.

Adkomst

Fra rundkjøringen på Rv. 7, kjør inn i sentrum, forbi Geilo Kirke og hold venstre i krysset. Ta så første vei til høyre gjennom undergangen under jernbanen. Følg veien rundt svingen til høyre.

Økonomi

Prisantydning

3 530 000 kr

Faste løpende utgifter

De årlige faste utgiftene er ikke fastsatt.
Knf. megler.

Heftelser som skal følge eiendommen

Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som fremgår av grunnboken. Grunnbokutskrift fås ved henvendelse til megler. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysninger av øvrige nødvendige erklæringer/avtaler o.l. vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene knyttet til gjennomføringen av prosjektet innenfor reguleringsplanen. Seksjonen selges fri for pengeheftelser med unntak av boligsameiets legalpant i hver seksjon som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser jf. lov om eierseksjoner.

Over eiendommen er det ført private og ledninger og kabler. Over disse ledningene må der ikke oppføres bygningskonstruksjoner eller plantes trær.
Eier av ledninger har rett til å utføre nødvendige reparasjoner med tilhørende forpliktelse å tilbakeføre terrenget til sitt opprinnelige utseende.

Betalingsvilkår

Hele kjøpesummen inkl. omkostninger innbetales pr. overtagelsesdato.

Omkostninger

1. Dok.avgift til staten: 2,5% av salgssum.
2. Tinglysingsgebyr skjøte kr. 525,-
3. Evt. tinglysingsgebyr for pantedok. kr. 525,-
4. Grunnboksutskrift kr. 206,-

Det henvises til egen prisliste for totalsum
pr. leilighet.


Finansiering

Finansiering i Sparebanken Vest etter bankens kredittvurdering. Kontakt megler, eller ring 05555 for nærmere informasjon.

Økonomisk rådgivning

Dersom det er ønskelig, og kunden gir sitt samtykke, kan Eiendomsmegler Vest formidle tilbud om forsikring, finansiering eller plassering gjennom Sparebanken Vest. For dette mottar Eiendomsmegler Vest formidlingsprovisjon.

Budgivning

Gi bud gjennom vår online budgivningstjeneste, eller kontakt megler

Siste bud

Frist:

Dager
:
Timer
:
Min
:
Sek

Slik foregår budrunden

Første bud skal gis ved at man fyller ut budskjemaet. Budforhøyelser skjer fortrinnsvis ved at man, etter samtale med megler, mottar en SMS fra megler. Budgiver må deretter bekrefte budet ved å besvare meglerens SMS.

Det finnes ikke snarveier eller optimal budstrategi. Alle salg er for ulike til det. Normalt er det den som byr høyest og ikke tar forbehold (eks. om finansering) som får tilslaget. Det er ikke taktikken som avgjør budrunden generelt – det er lommeboken. Derfor er det viktig å kjenne sin økonomiske ramme og holde seg innenfor den.

Fyll ut budskjemaet riktig, og ha finanseringsreferanse og tanker om overtakelse klar. Vær tilgjengelig og hold tidsfrister. Husk at bud er bindene frem til akseptfristen utløper. Dette gjelder selv om høyere bud kommer inn. By derfor aldri på flere eiendommer samtidig.

Vi anbefaler alle å lese «Informasjon om budgivning» som du finner under.

Informasjon om budgiving

Forskrift om eiendomsmegling §§ 6-2 og 6-3 regulerer hvordan budgivning skal foregå. Særlig viktig for deg som forbruker er § 6-3 (4) som bestemmer at megler kun kan «…..formidle bud, aksepter og avslag som er gitt skriftlig. Oppdragstaker skal innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud formidles». Første bud skal, om ikke annet er særskilt avtalt, gis ved at man fyller ut Eiendomsmegler Vest AS sitt budskjema.

Budforhøyelser skjer fortrinnsvis ved at man, etter samtale med megler, mottar en SMS fra megler. Budgiveren må deretter bekrefte budet ved å besvare meglerens SMS med en kode. I enkelte tilfeller kan e-post benyttes. Megleren må alltid varsles på telefon før bud sendes inn. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser bør derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt denne salgsoppgaven.

spinner