Sveinavik - Naustgarasje, stor hyttetomt og båtplass selges under ett
lukk-modal
Enhetsnr.
Omkostninger
Totalpris
Areal (P-rom)
Soverom
Boligtype Fritidseiendom
Eieform Selveier
Meld interesse
plantegning
hus
Meld interesse
Fyll ut skjemaet så holder vi deg
oppdatert.
lukk-modal
+47
e-postadresse
spinner

Sveinavik, naustgarasje og hyttetomt, 5584 BJOA del eiendommen
Sveinavik - Naustgarasje, stor hyttetomt og båtplass selges under ett

Nøkkelinformasjon

Eieform Selveier
Boligtype Fritidseiendom
Tomt 1569 m²
Sted BJOA
Prisantydning 1 290 000 kr
Omkostninger* 0 kr
Prisant. + fellesgjeld 1 290 000 kr
Totalt ink. omk.** 1 290 000 kr
Eieform Selveier
Boligtype Fritidseiendom
Tomt 1569 m²
Sted BJOA
Prisantydning 1 290 000 kr
Omkostninger* 0 kr
Prisant. + fellesgjeld 1 290 000 kr
Totalt ink. omk.** 1 290 000 kr

* Forutsetninger: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning. ** Hvis salg til prisantydning. Inkluderer prisantydning, fellesgjeld og omkostninger.

Mer om eiendommen

Hyttefeltet byr på flott natur og tomten ligger lett skrånende i terrenget, noe utsikt til sjø. Det ligger vann og avløpstilknytning inn til tomten. Sammen med tomten følger rettighet til naust i felles rekke. Naustgarasjen har leddport og rom for båt i underetasjen samt loftsrom (består av delen sør for mønet avmerket i bilder). Det er innlagt strøm som avregnes etter forbruk. Eiendommen disponerer også ytterste båtplass med utriggere som avmerket på molo. Sveinavik ligger i naturskjønne omgivelser og kan by på gode turområder, båtsport, fiske, rekreasjon og bading (strand),

Sveinavik, naustgarasje og hyttetomt

Sveinavik, naustgarasje og hyttetomt, BJOA 5584

Se kart på våre nettsider: www.emvest.no

Økonomi

Betalingsvilkår

Hele kjøpesummen inkl. omkostninger innbetales pr. overtagelsesdato.

Finansiering

Sjekk hva du kan få i boliglån før visning. Både Eiendomsmegler Vest og Sparebanken Vest hjelper deg med å finne rett rådgiver og megler som kan hjelpe deg.

tips-foer-visning Lurt å ha før visning
tips-foer-visning Ting som er lurt å ha på plass før visning
Verdivurdering
Verdivurdering
Har du bolig i dag, bør du få en verdivurdering før du søker finansieringsbevis. Dette gir deg en oppdatert markedspris på din bolig.
Bestill verdivurdering åpne i ny
Finansieringsbevis
Finansieringsbevis
Når du starter søk etter ny drømmebolig er det lurt å ha klar finansieringen så tidlig som mulig.

Gjennom Sparebanken Vest hjelper vi deg å realisere boligdrømmen.
Søk finanseringsbevis åpne i ny
Visning
Visning
På visning får du muligheten til å oppleve boligen og vurdere om dette er den rette for deg. Bruk god tid og stiller spørsmål til megler og boligselger om det du lurer på.
Ta kontakt for visning åpne i ny

Budgivning

Gi bud gjennom vår online budgivningstjeneste, eller kontakt megler

Slik foregår budrunden

Første bud skal gis ved at man fyller ut budskjemaet. Budforhøyelser skjer fortrinnsvis ved at man, etter samtale med megler, mottar en SMS fra megler. Budgiver må deretter bekrefte budet ved å besvare meglerens SMS.

Det finnes ikke snarveier eller optimal budstrategi. Alle salg er for ulike til det. Normalt er det den som byr høyest og ikke tar forbehold (eks. om finansering) som får tilslaget. Det er ikke taktikken som avgjør budrunden generelt – det er lommeboken. Derfor er det viktig å kjenne sin økonomiske ramme og holde seg innenfor den.

Fyll ut budskjemaet riktig, og ha finanseringsreferanse og tanker om overtakelse klar. Vær tilgjengelig og hold tidsfrister. Husk at bud er bindene frem til akseptfristen utløper. Dette gjelder selv om høyere bud kommer inn. By derfor aldri på flere eiendommer samtidig.

Vi anbefaler alle å lese «Informasjon om budgivning» som du finner under.

Informasjon om budgiving

Forskrift om eiendomsmegling §§ 6-2 og 6-3 regulerer hvordan budgivning skal foregå. Særlig viktig for deg som forbruker er § 6-3 (4) som bestemmer at megler kun kan «…..formidle bud, aksepter og avslag som er gitt skriftlig. Oppdragstaker skal innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud formidles». Første bud skal, om ikke annet er særskilt avtalt, gis ved at man fyller ut Eiendomsmegler Vest AS sitt budskjema.

Budforhøyelser skjer fortrinnsvis ved at man, etter samtale med megler, mottar en SMS fra megler. Budgiveren må deretter bekrefte budet ved å besvare meglerens SMS med en kode. I enkelte tilfeller kan e-post benyttes. Megleren må alltid varsles på telefon før bud sendes inn. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser bør derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt denne salgsoppgaven.

Budgivning

Gi bud gjennom vår online budgivningstjeneste, eller kontakt megler

Prisantydning

1 290 000 kr

Omkostninger: 0 kr
Totalpris: 1 290 000 kr
Reidar Vik
Salgsleder, Eiendomsmegler MNEF
Anette Østensen
Saksbehandler/Megler MNEF