Prosjekterte leiligheter med populær og attraktiv beliggenhet. Leilighetene har egen altan eller terrasse/takterrasse som byr på nydelig utsikt!
lukk-modal
Enhetsnr.
Omkostninger
Totalpris
Areal (P-rom)
Soverom
Boligtype Enebolig
Eieform Eiet
Meld interesse
plantegning
forrige-side
hus
Meld interesse
Fyll ut skjemaet så holder vi deg
oppdatert om prosjektet.
lukk-modal
+47
e-postadresse
spinner

Ringheimsvegen 30 Ringheimsvegen 30, VOSS 5704 del eiendommen
Prosjekterte leiligheter med populær og attraktiv beliggenhet. Leilighetene har egen altan eller terrasse/takterrasse som byr på nydelig utsikt!

Pris fra
4 350 000 kr
Pris til
6 550 000 kr
Omkostninger 20 720 kr - 31 640 kr
Totalpris 4 370 720 kr - 6 581 640 kr
Areal (P-rom) 68 m² - 106 m²
Soverom 2 - 3
Boligtype Enebolig
Eieform Eiet

Boliger

Til salgs (3)
Solgte (1)
Enhetsnr. Soverom Etasje P-rom BRA Totalpris
ekspander-prosjekt-enhet

Om prosjektet

2 SOLGTE! Ønsker du å bo i et veletablert boligfelt med kort avstand til Voss sentrum? I Ringheimsvegen 30 får du nettopp dette! Et moderne og praktisk hjem for deg og dine. En prosjektert leilighet åpner muligheten for individuell tilpasninger for at du kan gi din bolig det uttrykket du selv ønsker. Samtidig vil du med ny bolig få både lav dokumentavgift og lite vedlikeholdsbehov som vil frigjøre tid til alt du egentlig ønsker å bruke fritiden din på. Salgsstarten er i gang og to er allerede solgt. Ta kontakt i dag for å sikre deg en av disse flotte leilighetene.

Leilighetene føres opp med gode kvaliteter og vil få en moderne fremtoning. De stramme linjene kombineres med et moderne fasadeuttrykk. Her vil du få en leilighet som er arealeffektiv og går over ett eller to plan. Boligene føres opp etter TEK17. Leilighetene leveres med vannbåren varme i entré, stue og kjøkken, balansert ventilasjonsanlegg og med tilhørende altan eller terrasse/takterrasse med nydelig utsikt.

Overfalter - Leilighetene vil bli levert med trestavs 14 mm eik parkett montert på trinnlyd dempende underlag i entré, stue, soverom, kjøkken og bod. På badet har man elektronisk styrt varmekabler, mens i stue, kjøkken, entré har man vannbåren varme i gulvet. Deilig og behagelig varme på kalde vinterdager. Innvendige vegger er av gips som overflatebehandles med hvitmaling og betongvegger sandsparkles. Badet leveres med hvite og blanke fliser på vegger i 20x40 cm, grå fliser i gulv på 20x20 cm og 10x10 cm i nedsenket dusjsone. Alle tak/himlinger blir gipset og malt. Betonghimlinger sandsparkles.

Kjøkken - Leilighetene leveres med kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Kjøkkenet som leveres heter Vidde og vil ha hvite overflater. Benkeplate er av type Cool i 4 cm laminat. Ta kontakt meg megler for illustrasjonsbilde for den aktuelle leiligheten.

Bad - Badene innredes med baderomsinnredning type Bademiljø Line 3.0 (servantskap og speil med lys) i hvit farge. Badet helflises med hvite fliser på vegger og grå på gulv. Vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin.

+ Les mer om prosjektet
Fremdriftsplan og ferdigstillelse
Byggetiden er forventet å ta 10 til 12 måneder fra byggestart.
Beliggenhet
Vi har gleden av å presentere prosjekterte leiligheter i et veletablert og hyggelig nabolag.

Prosjektet består av 5 moderne og innbydende leiligheter med vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjonsanlegg, biloppstillingsplass, altan eller terrasse/takterrasse. Og la oss ikke glemme nydelig utsikt.

Ringheimsvegen 30 har gangavstand til Voss sentrum. Voss har et sjarmerende sentrum med et godt utvalg av butikker og servicetilbud. Videre er det ca. 15 minutters gangavstand til Voss jernbanestasjon og til Voss Gondol. Opplev de fantastiske turforholdene via gondolen for deg som er glad i å stå på ski eller ønsker å utforske flotte turer til fots på sommerstid. Voss har nydelig natur og turer for alle og enhver. I kort avstand fra eiendommen kan man nevne en tur opp til Mølster og videre derfra til enten Raugstad eller opp til Hagurstoppen. Ønsker man heller en roligere tur er det fint å gå i Prestegardsmoen.

Jobber du ved Voss sjukehus? Da må du gjerne ta en titt på disse leilighetene som ligger kun 5 minutter unna. For deg som har barn i barnehagealder ligger Klausabakken barnehage kun et steinkast unna.

Voss har alt å tilby innen aktiviteter, enten du ønsker å utforske ekstremsport, toppturer, langrenn eller alpint. Dette for å nevne noe.

Voss kan også friste med andre lokale matopplevelser. Vossingene liker tradisjoner og viser gjerne veien til nærmeste lokale butikk eller restaurant. Det arrangeres mye gjennom året på Voss. Vi kan blant annet nevne Ekstremsportveko, Vinterveko, smalahovesleppet, Jolajazz, Voss cup, diverse VM og NM i lagrenn, skihopprenn, kulekjøring etc.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Voss, og hjertelig velkommen til Ringheimsvegen 30.
Tomteforhold
Gårdsplass og utvendig areal på bakkeplan blir organisert som et fellesareal for alle leilighetene.

Pris fra

4 350 000 kr

Pris til

6 550 000 kr

Omkostninger: 20 720 kr - 31 640 kr
Totalpris: 4 370 720 kr - 6 581 640 kr
Kristine Himle
Eiendomsmegler MNEF / Jurist

Økonomi

Omkostninger

1. Dokumentavgift til staten: 2,5 % av tomteverdi etter sameiebrøk. Se prislisten
2. Tinglysningsgebyr skjøte kr. 525,-
3. Evt. tinglysningsgebyr pantedokument kr. 525,- pr stk.
4. Utskrift av grunnbok: kr.172,- pr stk.
5. Innbetaling til sameiet: kr.50,- pr. kvadratmeter BRA
Se prislisten for totale omkostninger for den enkelte leilighet.

Finansiering

Sjekk hva du kan få i boliglån før visning. Både Eiendomsmegler Vest og Sparebanken Vest hjelper deg med å finne rett rådgiver og megler som kan hjelpe deg.

tips-foer-visning Lurt å ha før visning
tips-foer-visning Ting som er lurt å ha på plass før visning
Verdivurdering
Verdivurdering
Har du bolig i dag, bør du få en verdivurdering før du søker finansieringsbevis. Dette gir deg en oppdatert markedspris på din bolig.
Bestill verdivurdering åpne i ny
Finansieringsbevis
Finansieringsbevis
Når du starter søk etter ny drømmebolig er det lurt å ha klar finansieringen så tidlig som mulig.

Gjennom Sparebanken Vest hjelper vi deg å realisere boligdrømmen.
Søk finanseringsbevis åpne i ny
Visning
Visning
På visning får du muligheten til å oppleve boligen og vurdere om dette er den rette for deg. Bruk god tid og stiller spørsmål til megler og boligselger om det du lurer på.
Ta kontakt for visning åpne i ny

Pris fra

4 350 000 kr

Pris til

6 550 000 kr

Omkostninger: 20 720 kr - 31 640 kr
Totalpris: 4 370 720 kr - 6 581 640 kr

Hva er fordelen med å kjøpe nybolig?

Står du ved valget om din neste bolig/fritidsbolig? Er du usikker på om du skal kjøpe en helt ny bolig eller en bruktbolig? Vi gir deg en liste over flere gode grunner til hvorfor du skal kjøpe en bolig i et helt nytt bygg.

Alt er nytt

Alle nybygg blir bygget etter enhver tids gjeldende krav til byggteknisk konstruksjon. Dagens krav til isolasjon og ventilasjon gjør et nybygg til en lettstelt og sunnere bolig som videre gir mindre behov for oppvarming og dermed lavere energikostnader.

Tenk å få overlevert nøkkelen til din nyoppførte bolig hvor alt er nytt. Et nydelig og moderne kjøkken som man kanskje selv har satt sitt preg på, et helt nytt bad, godt og lunt gulv og nymalte vegger. En helt ny bolig gjør at du kan flytte rett inn uten å foreta noen form for oppussing eller modernisering. Er du kommet tidlig inn i prosessen har du muligheter for å gjøre tilvalg og bli med på å bygge din egen drømmebolig.

5 års oppfølging

En ekstra trygghet for deg som kjøper nybygg er de såkalte entreprenørgarantiene etter bustadoppføringsloven §12. Garantien gir deg rett til å kreve feil eller mangler rettet av utbygger i 5 år etter overtagelse.

Lave omkostninger

Det mange ikke er klar over er den store forskjellen hva gjelder dokumentavgift på nybygg og brukte boliger. Visste du at ved kjøp av nybygg betaler man kun 2,5 % dokumentavgift av tomteverdien og ikke av hele kjøpesummen? Sistnevnte gjelder kun ved kjøp av bruktbolig/-fritidsbolig. Her er det mye å spare.

Fast pris

Ved å kjøpe nybygg trenger man ikke å bekymre seg for hektiske budrunder. Du vet på forhånd hva du skal betale for boligen.

Du har god tid

Når du kjøper nybygg og er tidlig ute i salgsprosessen har du god tid til å gjøre dine tilvalg til boligen, planlegge og gjennomføre salget av egen bolig og ikke minst god tid til å forberede flyttingen. Vi hjelper deg gjerne ved salg av boligen/fritidsboligen du allerede har.

Pris fra

4 350 000 kr

Pris til

6 550 000 kr

Omkostninger: 20 720 kr - 31 640 kr
Totalpris: 4 370 720 kr - 6 581 640 kr
Kristine Himle
Eiendomsmegler MNEF / Jurist