Sjarmerende fritidseiendom beliggende i naturskjønne omgivelser | Svært gode sol- og utsiktsforhold | Bør ses!
lukk-modal
Bolig nr.
Omkostninger
Totalpris
Areal (P-rom)
Soverom
Boligtype Bolig
Eieform Selveier
plantegning
spinner

Moldekleiv 68 Moldekleiv 68, FREKHAUG 5919 del eiendommen
Sjarmerende fritidseiendom beliggende i naturskjønne omgivelser | Svært gode sol- og utsiktsforhold | Bør ses!

Nøkkelinformasjon

Byggeår 1965
Soverom 3 ***
Areal (P-rom) 73 m²
Tomt 1942 m²
Parkering Det er i dag opparbeidet parkeringsplass på hovedbruket som eier i dag har benyttet, Dette er ikke en tinglyst rett, men har blitt praktisert slik av nåværende eier.
Sted FREKHAUG
Prisantydning 1 200 000 kr
Omkostninger* 42 670 kr
Prisant. + fellesgjeld 1 200 000 kr
Totalt ink. omk.** 1 242 670 kr
Byggeår 1965
Soverom 3 ***
Areal (P-rom) 73 m²
Tomt 1942 m²
Parkering Det er i dag opparbeidet parkeringsplass på hovedbruket som eier i dag har benyttet, Dette er ikke en tinglyst rett, men har blitt praktisert slik av nåværende eier.
Sted FREKHAUG
Prisantydning 1 200 000 kr
Omkostninger* 42 670 kr
Prisant. + fellesgjeld 1 200 000 kr
Totalt ink. omk.** 1 242 670 kr

* Forutsetninger: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning. ** Hvis salg til prisantydning. Inkluderer prisantydning, fellesgjeld og omkostninger. *** Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken.

Mer om boligen

Velkommen til Moldekleiv 68!

Dette er en flott fritidsbolig beliggende i underkant av 30 minutter fra Bergen sentrum. Her har man en usjenert beliggenhet høyt i terrenget med svært gode sol- og utsiktsforhold.

Hytten går over ett plan og inneholder:
Første etasje: Entrè, gang, kjøkken, bad, stue, spisestue og 3 soverom.
Det er også tilhørende redskapshus og vedbod.

Ta kontakt med eiendomsmegler Preben Vatne for påmelding til visning.

Moldekleiv 68

Moldekleiv 68, FREKHAUG 5919

Det blir skiltet med visningsskilt fra Eiendomsmegler Vest under felles visning.

Se nabolagsprofil
se-nabolagsprofil

Økonomi

Betalingsvilkår

Hele kjøpesummen inkl. omkostninger innbetales pr. overtagelsesdato.

Omkostninger

1. Dokumentavgift til staten: 2,5 % av kjøpesum
2. Tinglysningsgebyr skjøte kr. 585,-
3. Evt. tinglysningsgebyr pantedokument kr. 585,-
4. Boligkjøperforsikring fra Söderberg & Partners kr. 11 500,- (frivillig)
For prisantydning kr. 1 200 000,- utgjør dette samlet kr. 42 670,- inkl. boligkjøperforsikring fra Söderberg & Partners.

Finansiering

Sjekk hva du kan få i boliglån før visning. Både Eiendomsmegler Vest og Sparebanken Vest hjelper deg med å finne rett rådgiver og megler som kan hjelpe deg.

tips-foer-visning Lurt å ha før visning
tips-foer-visning Ting som er lurt å ha på plass før visning
Verdivurdering
Verdivurdering
Har du bolig i dag, bør du få en verdivurdering før du søker finansieringsbevis. Dette gir deg en oppdatert markedspris på din bolig.
Bestill verdivurdering åpne i ny
Finansieringsbevis
Finansieringsbevis
Når du starter søk etter ny drømmebolig er det lurt å ha klar finansieringen så tidlig som mulig.

Gjennom Sparebanken Vest hjelper vi deg å realisere boligdrømmen.
Søk finanseringsbevis åpne i ny
Visning
Visning
På visning får du muligheten til å oppleve boligen og vurdere om dette er den rette for deg. Bruk god tid og stiller spørsmål til megler og boligselger om det du lurer på.
Ta kontakt for visning åpne i ny

Budgivning

Gi bud gjennom vår online budgivningstjeneste, eller kontakt megler

Slik foregår budrunden

Første bud skal gis ved at man fyller ut budskjemaet. Budforhøyelser skjer fortrinnsvis ved at man, etter samtale med megler, mottar en SMS fra megler. Budgiver må deretter bekrefte budet ved å besvare meglerens SMS.

Det finnes ikke snarveier eller optimal budstrategi. Alle salg er for ulike til det. Normalt er det den som byr høyest og ikke tar forbehold (eks. om finansering) som får tilslaget. Det er ikke taktikken som avgjør budrunden generelt – det er lommeboken. Derfor er det viktig å kjenne sin økonomiske ramme og holde seg innenfor den.

Fyll ut budskjemaet riktig, og ha finanseringsreferanse og tanker om overtakelse klar. Vær tilgjengelig og hold tidsfrister. Husk at bud er bindene frem til akseptfristen utløper. Dette gjelder selv om høyere bud kommer inn. By derfor aldri på flere eiendommer samtidig.

Vi anbefaler alle å lese «Informasjon om budgivning» som du finner under.

Informasjon om budgiving

Forskrift om eiendomsmegling §§ 6-2 og 6-3 regulerer hvordan budgivning skal foregå. Særlig viktig for deg som forbruker er § 6-3 (4) som bestemmer at megler kun kan «…..formidle bud, aksepter og avslag som er gitt skriftlig. Oppdragstaker skal innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud formidles». Første bud skal, om ikke annet er særskilt avtalt, gis ved at man fyller ut Eiendomsmegler Vest AS sitt budskjema.

Budforhøyelser skjer fortrinnsvis ved at man, etter samtale med megler, mottar en SMS fra megler. Budgiveren må deretter bekrefte budet ved å besvare meglerens SMS med en kode. I enkelte tilfeller kan e-post benyttes. Megleren må alltid varsles på telefon før bud sendes inn. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser bør derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er vedlagt denne salgsoppgaven.

Budgivning

Gi bud gjennom vår online budgivningstjeneste, eller kontakt megler

Prisantydning

1 200 000 kr

Omkostninger: 42 670 kr
Totalpris: 1 242 670 kr